Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Liberty Lykia - Adults Only

Descriere

Liberty Hotels Lykia - Adults Only (+16) are o locație la malul mării, fiind inconjurat de păduri de pin. Această proprietate destinată exclusiv adulților pune la dispoziție o plajă cu nisip și pietriș, de 750 de metri, 19 piscine, un teren de golf cu 3 găuri și facilități de spa. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele spațioase de la Liberty Hotels Lykia - Adults Only (+16) oferă vedere la mare, piscină sau grădină. Toate unitățile sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiționat, minibar si WiFi gratuit. De asemenea, camerele sunt prevăzute cu balcon.

Liberty Hotels Lykia - Adults Only (+16) are 9 restaurante care servesc mancăruri selectate din bucătăria internațională. La un cost suplimentar, oaspeții pot savura specialități din bucătăria italiană și orientală sau fructe de mare la restaurantele à la carte. Există 10 baruri și o cramă.

Complexul are piscine interioare, in aer liber, incălzite sau destinate exclusiv adulților. Centrul spa pune la dispoziție hamam și o varietate de servicii de masaj. De asemenea, există facilități pentru sporturi nautice și un centru de fitness.

Zona este apreciată de amatorii de parapantă. Liberty Hotels Lykia - Adults Only (+16) se află la doar 40 de minute de mers cu mașina de Babadag, unde se poate zbura cu parapanta. Celebrul traseu Lycian Trail este la 4 km. Plaja Oludeniz se găsește la 900 de metri de proprietate. Aeroportul Dalaman se află la 71 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie