Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Nesrine de 4 stele este situat langa o plaja de nisip fin auriu si ape turcoaz, avand in apropiere o serie de restaurante, cafenele, magazine, baruri, cluburi si bowling.
Localizare: Hotelul Nesrine este situat la 15 kilometri de orasul Nabeul si la 3 kilometri de portul de agrement Yasmine Hammamet. Aeroportul International Monastir este la 80 de kilometri.
Dotari camere: Hotelul Nesrine ofera un total de 274 de camere de diferite tipuri, toate mobilate placut si confortabil. Toate camerele sunt dotate cu incalzire centrala si aer conditionat, cu control individual. Au TV satelit, telefon, balcon sau terasa, baie cu cada/dus, uscator de par, patut pentru copii mici (la cerere, gratuit). Receptie disponibila 24/7/24 de ore.
Plaja: Sunt disponibile umbrele de soare si sezlonguri.
Facilitati hotel: Dupa o zi la plaja, profitati de activitatile oferite de Hotelul Nesrine: o piscina in aer liber si o piscina sezoniera in aer liber, o piscina pentru copii, un club pentru copii, loc de joaca, un teren de tenis in aer liber, club de noapte cu DJ, spa si centru wellness. Hotelul are un restaurant, o cafenea si mai multe baruri de baruri unde va puteti relaxa in timp ce savurati o bautura: un bar pe plaja, un bar la piscina si un lounge bar. Accesul la internet de mare viteza prin Wi-Fi este gratuit. Parcarea hotelului este gratuita.
Clasificare hotel: 4 stele
Pagina web: https://hotelnesrine.com-tunisia.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- aprox. 1 euro/camera/noapte la hotel 4* si hotel 5*.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie