Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS AQUA PARK


Descriere

Acest hotel se află în Hurghada, la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada. Albatros Aqua Park este situat la 600 de metri de plajă. Acesta are o piscină mare cu tobogane de apă, piscină încălzită și cadă cu hidromasaj. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic, iar copiii se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort. Albatros Aqua Park Resort - By Pickalbatros oferă un restaurant elegant care servește preparate din bucătăria internațională, italiană și asiatică. Sunt disponibile și mai multe baruri - barul din hol, Sport Café și 2 baruri în aer liber, care oferă cocktailuri și băuturi răcoritoare. Fabulos 8.7 Booking.com

Localizare

Acest hotel se află în Hurghada, la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada. Albatros Aqua Park este situat la 600 de metri de plajă. Albatros Aqua Park Resort - By Pickalbatros se află la doar 15 km de centrul orașului și oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Albatros Aqua Park Resort - By Pickalbatros are o piscină mare cu tobogane de apă, piscină încălzită și cadă cu hidromasaj. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic, iar copiii se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort.

Albatros Aqua Park Resort - By Pickalbatros oferă un restaurant elegant care servește preparate din bucătăria internațională, italiană și asiatică. Sunt disponibile și mai multe baruri - barul din hol, Sport Café și 2 baruri în aer liber, care oferă cocktailuri și băuturi răcoritoare.

 

Facilitati Camere

Camerele de la Albatros Aqua Park Resort - By Pickalbatros sunt spațioase și includ mobilier modern. De asemenea, acestea includ TV şi minibar. Toate camerele au balcon cu vedere la grădină sau la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.