Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este localizat la 15 min de Aeroportul International Hurghada si la 20 de minute de centrul statiunii.
Dotari camere: Hotelul dispune de 243 de camere dotate cu baie proprie cu cada sau dus, produse cosmetice de baie, aer conditionat, frigider, televizor LCD, internet wi-fi gratuit, seif si balcon.
Facilitati hotel: Hotelul este in regim all inclusive si ofera mesele principale in restaurantul Mediterranean. Mai ofera un restaurant cu specific italienesc, Alfredo si un restaurant cu specific Asiatic Mandarin impreuna un sports bar, un bar la piscina si lobby bar. Oaspetii se pot relaxa de asemenea la centrul Spa, ce ofera servicii de masaj, tratamente corporale si faciale dar si Jacuzzi si baie de aburi.
Alte facilitati: 4 piscine exterioare cu tobogane, sezlonguri si umbrele, magazine de suveniruri, internet wi-fi gratuit, teren de tenis, volei, sala de sport complet echipata, mini golf si tenis de masa.
Facilitati copii: Hotelul ofera un club pentru copii intre 4 si 12 ani si serviciu babysitting (cu plata).
Plaja: Hotelul dispune de plaja proprie cu nisip, situata la 500m distanta.
https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/albatros-aqua-park-resort/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie