Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALF LEILA WA LEILA


Descriere

Hotelul de 4 stele Alf Leila Wa Leila, care în traducere înseamnă O mie și una de nopți, este situat în orașul Hurghada, la puțin peste 400 de metri de plajă. Hotelul are 6 piscine, 5 restaurante și 1 teren de tenis și oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plaja. Foarte bine 8.3 Booking.com Clientii vor beneficia de o intrare libera (per sedere) la spectacolul Neverland (cu cina inclusa)- in perioadele 01.11.2022-30.11.2022 & 01.03.2023-30.04.2023

Localizare

Hotelul se află la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada și la 25 de minute de mers cu mașina de centrul orașului.

Facilitati Hotel

Hotelul are 6 piscine, 5 restaurante și 1 teren de tenis și oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă. Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj sau se pot antrena la sala de fitness. Copiii se pot distra la clubul copiilor şi pe terenul de joacă. Personalul de divertisment organizează spectacole impresionante de sunet şi lumini pe tema istoriei Egiptului.

Facilitati Camere

Camerele de la Alf Leila Wa Leila sunt luminoase şi aerisite. De asemenea, camerele au un balcon spațios și o zonă de relaxare cu birou și TV prin satelit. Băile includ articole de toaletă de lux.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.