Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABELLA AZUR


Descriere

Acest complex de lux, de 4 stele, are o piscină în stil lagună, o zonă de plajă privată și un centru spa. Camerele luminoase și spațioase se deschid spre un balcon cu vedere la Hurghada sau Marea Roșie.

Localizare

Aeroportul Internațional Hurghada se află la 8 km.

Facilitati Hotel

Acest complex de lux, de 4 stele, are o piscină în stil lagună, o zonă de plajă privată și un centru spa. Camerele luminoase și spațioase se deschid spre un balcon cu vedere la Hurghada sau Marea Roșie.La centrul spa, oaspeții se pot bucura de un tratament de masaj sau se pot relaxa în saună. Personalul de la recepţia deschisă nonstop poate organiza scufundări și snorkelling. Pentru copii, Arabella Azur Resort oferă un loc de joacă.Restaurantul Grill oferă un bufet de mâncăruri internaționale și asiatice. Oaspeții pot lua masa şi pe terasă.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Arabella Azur au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Baia privată include șampoane, săpunuri și un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.