Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH ALBATROS RESORT


Descriere

Acest complex de 4 stele, situat pe plajă, are un parc acvatic cu 3 piscine în aer liber și camere spațioase, cu balcon. Oaspeţii au la dispoziţie un centru spa și un centru de scufundări. Foarte bine 8.5 Booking.com Incluse in pret cina si spectacolul Neverland in perioadele 01.11.2022-30.11.2022 & 01.03.2023-30.04.2023

Localizare

Aeroportul din Hurghada este la numai 9 km de hotel, iar centrul oraşului se află la 20 de minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal al complexului oferă bufete cu specialităţi internaţionale şi egiptene. Beach Albatros are un restaurant tematic şi un snack bar. Oaspeţii pot savura băuturi la cele 5 baruri ale complexului.

La plajă, oaspeţii pot face snorkelling şi caiac-canoe. Este disponibil şi un teren de volei. Beach Albatros oferă un teren de tenis şi un teren de minigolf. Oaspeţii pot juca biliard sau darts în sala de jocuri. Seara, oaspeţii pot participa la karaoke sau pot dansa în clubul de noapte.

Facilitati Camere

Camerele complexului Beach Albatros au aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi vedere la Marea Roşie sau la grădinile amenajate. Toate au baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.