Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEL AIR AZUR (ADULTS ONLY)


Descriere

Descriere: Resortul se afla la malul Marii Rosii, la aproximativ 3 km de centrul orasului Hurghada si ofera parcare gratuita pentru oaspetii sai.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Aeroportul International din Hurghada se afla la aproximativ 7 km distanta de resort.

Facilitati hotel: Resortul beneficiaza de o piscina de 800 mp, restaurant si baruri. Totodata, oaspetii se pot bucura de sala de sport, teren de tenis, teren de squash, centru spa si wellness, acces la Wi-Fi, magazin de suveniruri, frizer, salon de infrumusetare, sauna, scuba diving, wind surfing, mese de biliard, masaj, snorkeling, teren de volei, darts.

Dotari camere: Camerele hotelului ofera vedere catre piscina si balcon. Ele sunt dotate cu televizor, masuta pentru cafea, uscator de par, seif, frigider, facilitate pentru prepararea ceiaului si cafelei, masa si fier de calcat.

Web:http://bel-air-azur-resort.hotelshurghada.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie