Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEL AIR AZUR RESORT (ADULTS ONLY)


Descriere

Acest hotel all inclusive este situat pe plaja de la Marea Roşie, la doar 3 km de centrul oraşului Hurghada. Acesta oferă piscine cu apă dulce care se întind pe o suprafaţă de 800 mp, precum şi camere cu minibar gratuit şi balcon. Foarte bine 8.2 Booking.com

Localizare

Bel Air Azur se află la doar 7 km de Aeroportul Internaţional Hurghada.

Facilitati Hotel

Piscine cu apă dulce care se întind pe o suprafaţă de 800 mp, precum şi camere cu minibar gratuit şi balcon. Restaurantul Bordiehns, care serveşte preparate culinare din bucătăria orientală de tip fusion. De asemenea, există 1 bar la piscină, oferind o selecţie de sortimente de îngheţată, şi alte 5 baruri care servesc gustări uşoare şi băuturi. Amatorii de mişcare au la dispoziţie o sală de gimnastică şi terenuri de tenis şi de squash.

Facilitati Camere

Oaspeţii pot lua cina la lumina lumânărilor în localul Bordiehns, care serveşte preparate culinare din bucătăria orientală de tip fusion. De asemenea, există 1 bar la piscină, oferind o selecţie de sortimente de îngheţată, şi alte 5 baruri care servesc gustări uşoare şi băuturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.