Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bellagio Beach Resort & SPA


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Hurghada, la cam 400 de m de plaja cu nisip a hotelului, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Hurghada (HRG) și se află la aproximativ 22 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 4 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 464 de camere. Acest resort dispune de un lift și de o zonă de primire cu recepția deschisă 24 de ore. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. În plus există un loc de joacă pentru cei mici. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții au vedere laterală spre mare de pe balcon sau terasă. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 30 de camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 4 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu boccia, volei de plajă și volei, iar contra cost călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca schi nautic, windsurfing, aerobic în apă și aqua-fitness, iar contra cost kitesurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, snorkelling și scufundări subacvatice. Resortul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă, biliard și un joc de darts, iar contra cost o sală de fitness și squash. Complexul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 2 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce dorm până mai târziu) garantează o zi bună de diminineață. Prânzul (ca bufet și meniu) și cina variată (bufet, à la carte și meniu) se pliază pe toate dorințele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express și Visa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie