Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY


Descriere

Descriere: Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay este un hotel luxos, situat direct la malul Marii Rosi, cu plaja privata de nisip fin. Hotelul este situat la jumatatea distantei dintre Hurghada si Safaga.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Situat la malul marii, hotelul este destinatia ideala pentru familiile cu copii dar si pentru cautatorii de aventuri subacvatice. Aeroportul International din Hurghada se afla la 30km distanta si centrul orasului Hurghada este la 35km. Hotelul se intinde pe o suprafata de aproximativ 300.000mp si dispune de 400 m de plaja de nisip.

Dotari camere: Hotelul dispune de un total de 530 camere, dintre care 485 camere standard, 30 camere Family, 5 junior suites, 10 Master suites. Toate camera sunt dotate cu baie privata cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat controlat individual, TV satelit, mini bar, telefon, seif electronic, de asemenea au balcon sau terasa cu vedere la Marea Rosie, la piscine sau la gradina.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant ce serveste mesele principale in stil buffet cu o sectiune de live cooking si un colt cu mancare specifica asiatica. Dispune si de un restaurant a la carte Vista Mare, restaurant pescaresc Rock Lobster, bar in holul hotelului deschis 24h, Vista Mare Bar, bar la piscine, sport bar, wellness bar, bar pe terasa si sky bar.

Activitati sportive: Hotelul este dotat cu 8 piscine de exterior, dintre care una este cu incalzire pe timp de iarna, 2 piscine pentru copii, polo pe apa, gimnastica acvatica, sala de sport, 6 terenuri de tenis, un teren de minifotbal, boccia, teren de basketball, volei pe plaja, tenis de masa, fotbal pe plaja. De asemenea ofera un centru spa-wellness modern, condus de o echipa de profesionisti si echipat cu 3 saune, Jacuzzi, hammam, baie de aburi, sala de masaj si sala de sport.

Oaspetii pasionati de scufundari au posibilitate sa experimenteze in zona scunfundari spectaculoase sub indrumarea unui echipaj profesionist.

Facilitati copii: Hotelul ofera un Club pentru cei mici cu jocuri si activitati interesante si un loc de joaca amenajat afara.

Pagina web: http://www.cleopatraluxurymakadi.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie