Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PARADISIO EL GOUNA


Descriere

LOCALIZARE: Labranda Club Paradisio se afla pe plaja din El Gouna, la doar cateva minute de mers cu masina de clubul de golf cu 18 gauri Club House.

FACILITATI HOTEL: Labranda Club Paradisio El Gouna ofera o selectie impresionanta de activitati sportive, cum ar fi: snorkeling, scufundari, volei pe plaja si tenis. De asemenea, sunt disponibile lectii de scufundari prin intermediul academiilor clubului.Labranda Club Paradisio ofera o gama larga de delicii culinare, cum ar fi restaurantul Marco Polo, care serveste preparate din bucataria egipteana, precum si Morgan, care ofera fructe de mare. La piscina si la barul principal din hol sunt servite cocktailuri si mocktailuri.

TIPURI DE CAMERE: Camera Club cu vedere la mare.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele de la Labranda Club Paradisio au balcon cu vedere la piscina, la mare si la gradinile luxuriante. Fiecare camera include TV cu ecran plat, minibar si telefon. Suita are un living separat si o zona de luat masa.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.