Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA


Descriere

Descriere: A fost construit in anul 1994, iar ultima renovare partiala a avut loc in anul 2013.

Tip masa: All Inclusive, Ultra All Inclusive

Localizare: Hotelul Continental Hurghada este situat la aproximativ 7 km de aeroportul Hurghada, la aproximativ 11 km de centrul orasului vechi, pe malul marii inconjurat de gradini superbe de 13,5 ha.

Facilitati hotel: Complexul Continental Hurghada dispune de urmatoarele facilitati: 6 restaurante (5 a la carte), 3 baruri, piscina exterioara, aqua aerobic, centru spa, sala de fitness, sauna, masaj, baie cu aburi, se pot practiva activitati precum volei pe plaja, polo pe apa, darts, bocce, billiard, teren de tenis, windsurfing, squash, canoe. Cei mai mici oaspeti ai hotelului se pot distra la piscina exterioara, locul de joaca amenajat, miniclub (4-12 ani), bona (la solicitare, contra cost).

Dotari camera: Hotelul dispune de 252 de camere, de diferite tipuri ce sunt dotate cu: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, TV cu ecran plat si canale prin satelit, aer conditionat centralizat, telefon, radio, mini frigider, cafetiera, seif, cana fierbator, balcon sau terasa.

Pagina web: https://continental-hurghada.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie