Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FORT ARABESQUE WEST BAY


Descriere

Descriere: Complexul aflat pe malul marii in Golful Makadi este format din 3 hoteluri, Fort Arabesque Resort, Fort Arabesque Villas si Fort Arabesque West Bay. Primul este destinat vacantelor pentru intreaga familie in timp ce ultimele doua au concept Adults Only.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Complexul se afla la 40 km de centrul orasului Hurghada si la 30 km de Aeroportul Hurghada.

Dotari camere: Complexul are diferite tipuri de camere, toate decorate modern dar unele cu dotari in plus. Dotarile standard sunt: aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, baie cu uscator de par.

Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia oaspetilor: 2 restaurante, 8 baruri, 5 piscine exterioare dintre care 3 incalzite iarna, centru Spa, volei, fotbal, tenis de masa, teren de tenis, aerobic in apa, sala fitness, animatie, sporturi nautice.

Pagina web: www.fortarabesque.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie