Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN BEACH RESORT


Descriere

Golden Beach Resort este un complex de vacanță all inclusive, situat la aproximativ 15 km nord-vest de Hurghada. Proprietatea oferă plajă privată cu nisip la malul Mării Roșii. Oaspeții au la dispoziție 7 restaurante și 8 baruri. Foarte bine 8.3 Booking.com

Localizare

Golden Beach Resort se află la aproximativ 10 km de El Gouna și la aproximativ 20 km de Aeroportul Internațional din Hurghada.

Facilitati Hotel

Oaspeții au la dispoziție 7 restaurante și 8 baruri.

Oaspeții beneficiază de noul parc acvatic încălzit, cu 12 tobogane pentru diferite categorii de vârstă, terenuri de tenis și teren de minigolf. Proprietatea poate aranja cursuri de scufundări pe plajă. Pentru copii, complexul oferă activități la clubul pentru copii și piscine mai mici.

Restaurantul principal, restaurantul italian și restaurantul specializat în preparate din pește organizează cine tematice. Oaspeții pot savura un cocktail după cină la oricare dintre barurile complexului.

Facilitati Camere

Amplasat într-o grădină luxuriantă cu palmieri, Golden Beach Resort are camere cu aer condiționat și balcon privat cu vedere la mare. Unitățile de cazare oferă decor modern și baie cu cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.