Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAVITY HOTEL& AQUA PARK HURGHADA( EX. SAMRA BAY )


Descriere

Situat în Hurghada, la 11 km de noul port de agrement, Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada Families and Couples Only are centru de fitness, 4 piscine în aer liber și o zonă de plajă privată. Acest hotel de 5 stele oferă camere cu aer condiționat și o grădină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție o recepţie cu program nonstop şi un bancomat. WiFi este gratuit în hol. Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 8 km de hotel. Noul port de agrement este situat la 11 km.

Facilitati Hotel

Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada Families and Couples Only are centru de fitness, 4 piscine în aer liber și o zonă de plajă privată. Acest hotel de 5 stele oferă camere cu aer condiționat și o grădină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție o recepţie cu program nonstop şi un bancomat. WiFi este gratuit în hol. Hotelul oferă zilnic mic dejun tip bufet, prânz și cină.

Facilitati Camere

Camerele hotelului au zonă de relaxare. Camerele includ baie privată, iar unele oferă vedere la mare. La Samra Bay Hotel & Resort, fiecare cameră are TV cu ecran plat și canale prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.