Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT


Descriere

Hawaii Paradise Aqua Park Resort - Families and Couples Only se află în Hurghada, la 200 de metri de plaja Hawaii, şi oferă cazare pe malul mării, precum şi diverse facilități, cum ar fi un centru de fitness, un bar şi o grădină. Proprietatea pune la dispoziție recepție deschisă non-stop, restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber, disponibilă pe tot parcursul anului. Oaspeții beneficiază de room service și de un club pentru copii.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 22 km de Hawaii Paradise Aqua Park Resort.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de un centru de fitness, un bar şi o grădină. Proprietatea pune la dispoziție recepție deschisă non-stop, restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber, disponibilă pe tot parcursul anului. Oaspeții beneficiază de room service și de un club pentru copii.

Facilitati Camere

Toate camerele complexului includ fierbător. Toate unitățile de cazare de la Hawaii Paradise Aqua Park Resort - Families and Couples Only au baie privată cu uscător de păr, TV cu ecran plat și aer condiționat, iar unele camere au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.