Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON HURGHADA PLAZA


Descriere

Oferind o vedere panoramică spre Marea Roşie din fiecare cameră, Hilton Hurghada are o plajă de nisip şi facilităţi pentru sporturile nautice. Hotelul are 9 restaurante şi baruri, inclusiv un restaurant care oferă fructe de mare în meniu şi vedere spre port. Foarte bine 8.0 Booking.com

Localizare

Hilton Hurghada Plaza se află la doar 15 minute cu maşina de aeroportul internaţional Hurghada.

Facilitati Hotel

Oaspeţii de la Hilton Hurghada Plaza Hotel se pot relaxa în jurul piscinei mari, în aer liber, în timp ce copiii se joacă în piscina de mică adâncime, supravegheată de un salvamar. Terenuri de volei pe plajă şi de tenis sunt, de asemenea, disponibile.

Hotelul are un bar pe plajă, care oferă bere şi vinuri locale, şi un restaurant cu piscină. Pâine proaspăt coaptă şi produse de patiserie sunt oferite la brutăria La Baguette.

Facilitati Camere

Camerele luminoase au un decor elegant în nuanţe de culoarea nisipului şi ţesături bogate. Camerele sunt dotate cu un balcon mobilat, scaune din paie şi TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.