Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROTEL MAKADI BEACH


Descriere

Acest complex de 5 stele este situat pe o plajă privată cu nisip din Madinat Makadi şi oferă camere moderne cu TV prin satelit şi balcon privat. Complexul are 4 restaurante, inclusiv un restaurant oriental, un restaurant la piscină şi un restaurant pe plajă. Cele 4 baruri oferă o mare varietate de băuturi, printre care cocktailuri exotice, și sucuri proaspete de fructe. Superb 9.2 Booking.com

Localizare

Hotel este situat pe malul marii, la aproximativ 30 km de Aeroportul din Hurghada si la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World.

Proprietatea pune la dispoziție un serviciu periodic de transfer cu autobuzul de la/la Aeroportul Hurghada, acest serviciu este oferit la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de o cladire principala cu un singur etaj si un complex de cladiri cu 2 si 3 etaje, cu un total de 313 camere cu vedere panoramică la  Marea Rosie sau vedere la grădină. Oaspeții se pot simți supli şi frumoși cu ajutorul centrului spa, care oferă tratamente revigorante şi revitalizante, masaje, programe de relaxare şi servicii de înfrumusețare, disponibile la un cost suplimentar. Cursuri de polo pe apă şi gimnastică acvatică la piscina încălzită în aer liber. De asemenea, se pot bucura de windsurfing, scufundări, snorkelling şi echitație, la un cost suplimentar. La un cost suplimentar se oferă si serviciu de babysitting. Printre facilitățile disponibile se numără o piscină în aer liber şi terenuri de tenis. Oaspeții își pot petrece ziua pe uimitorul teren de golf cu 18 găuri Makadi, unde există şi un magazin Pro Shop complet aprovizionat. 

Hotelul ofera sistem de masa in regim all inclusive - o varietate larga de bucatarie internationala si restaurante a la carte.
Restaurantul principal "El Sayadeia" are cu specific international, ofera cele trei mese principale.
Alte servicii:  restaurant langa plaja, lobby bar, bar la piscina.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Iberotel Makadi Beach sunt prevăzute cu aer condiţionat, minibar şi seif personal. Unele camere oferă vedere panoramică la Marea Roșie, iar altele au vedere la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.