Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Jasmine Palace ofera oaspetilor servicii de calitate, astfel incat acestia sa se poata bucura de un sejur relaxant si placut.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Hotelul este situat in apropiere de plaja, la aproximativ 15 km distanta de aeroportul international Hurghada.La aproximativ 10 km se afla muzeul Hurghada si Hurghada Grand Aquarium.

Dotari camera: Camerele au vedere spre mare, gradina sau piscina, fiecare dotata cu balcon sau terasa, aer conditionat, paturi matrimoniale sau paturi twin, baie privata cu cabina de dus sau cada, TV cu ecran plat, uscator de par, facilitatati pentru preperare ceai sau cafea.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de o gama variata de mancaruri si bauturi la unul dintre cele 5 restaurante sau unul dintre cele 5 baruri. Gratuit, oaspetii se pot relaxa la piscinele hotelului, inclusiv piscina pentru copii, sau pe plaja privata. De asemenea sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.Contra cost sauna, masaj, servicii de infrumusetare, coafor, sporturi nautice, scufundari.

Pagina web: https://www.jasminepalaceresort.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie