Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ AQUAVIVA


Descriere

Golful Soma este la 28,7 km de proprietate. Aeroportul internațional Hurghada se află la 28 km. Complexul este situat la 4 km de plajă. Situat în inima staţiunii Madinat Makadi, hotelul de 5 stele Jaz Aquaviva oferă parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane cu apă, precum şi un teren de golf profesionist cu 18 găuri, la un cost suplimentar. Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare

Golful Soma este la 28,7 km de proprietate. Aeroportul internațional Hurghada se află la 28 km. Complexul este situat la 4 km de plajă.

Facilitati Hotel

Situat în inima staţiunii Madinat Makadi, hotelul de 5 stele Jaz Aquaviva oferă parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane cu apă, precum şi un teren de golf profesionist cu 18 găuri, la un cost suplimentar.

Hotelul dispune de SPA, saună, baie de aburi, programe de relaxare şi servicii de înfrumuseţare, la un cost suplimentar. La Jaz Aquaviva, oaspeții se pot bucura de sporturi nautice folosind facilitățile comune disponibile la Madinet Makadi, snorkeling, windsurfing, scufundări pentru a explora recifele de corali vibrante din Marea Roșie, precum și călărie, toate la un cost suplimentar. Ca alternativă, oaspeţii pot juca tenis, la o taxă suplimentară. Cei mici îşi pot petrece timpul la clubul pentru copii cu loc de joacă, unde vor fi supravegheaţi.

Restaurantele de la Jaz Aquaviva asigură preparate din întreaga lume, de la humusul din bucătăria mediteraneană la pastele italiene. Barul de lângă piscina de pe acoperiş propune cocktailuri răcoritoare, iar The Courtyard serveşte gustări uşoare, inclusiv pizza şi sandvişuri.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiţionat şi balcon spaţios sau terasă. Fiecare include TV cu ecran plat și zonă de relaxare. Pentru utilizarea produselor din minibar se percepe un cost suplimentar. Camera oferă facilităţi de ceai/cafea şi seif. Baia privată este dotată cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.