Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Jaz Casa del Mar Beach se afla la aproximativ 2,5 km de aeroportul Hurgada, si la aproximativ 6 km de centrul orasului, in a doua linie de hoteluri. Deschis in anul 2008.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Dotari camere: Camerele au o suprafata ce variaza intre 36 si 50 metri patrati dotate cu balcon sau terasa cu vedere la piscina sau la gradina ( camera superioara cu pat matrimonial, camera superioara cu doua paturi si camera superioara family cu pat dublu si canapea extensibila), TV LCD prin satelit, aer conditionat, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, uscator de par, cutie de valori in camera, minibar, telefon, baie complet utilata.

Facilitati hotel: Jaz Casa del Mar Beach are plaja privata, piscina pentru adulti dar si sectiunea pentru copii, tobogane de apa, Wi-Fi in lobby, salon de infrumusetare, restaurantul La Terrace cu preparate regionale, restaurant la piscina, lobby bar, bar la piscina. Oaspetii hotelului se pot distra cu o partida de volei pe plaja, tenis de masa, darts, boccia, discoteca, un centru de scufundari, sporturi nautice.

Facilitati copii: mini club, piscina pentru copii, joc de joaca.

Pagina web: https://www.jazhotels.com/hurghada/hotels/Jaz-Casa-Del-Mar-Resort.aspx

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie