Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MAKADI OASIS RESORT


Descriere

Acest complex amenajat în stilul unui sat nubian se află în Madinat Makadi. Hotelul se află în a doua linie față de plaja privată mare, cu nisip, unde se pot face scufundări și snorkelling deasupra recifului. Piscina de tip lagună are tobogane cu apă şi este înconjurată de palmieri şi şezlonguri. Fabulos 8.9 Booking.com

Localizare

La Aeroportul Internaţional Hurghada se ajunge cu mașina în 35 de minute. Jaz Makadi Oasis Resort se află la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World.

Facilitati Hotel

Se află în a doua linie față de plaja privată mare, cu nisip, unde se pot face scufundări și snorkelling deasupra recifului. Piscina de tip lagună are tobogane cu apă şi este înconjurată de palmieri şi şezlonguri. Oaspeţii se pot menţine în formă la centrul de fitness şi la Mividaspa. Restaurantul El Hambra este restaurantul principal şi serveşte micul dejun, prânzul şi cina tip bufet. Barul El Shamousa, situat la piscină oferă băuturi şi gustări generoase. Barul din hol este deschis nonstop și oferă ceai tradiţional.

Facilitati Camere

Jaz Makadi Oasis and Family Resort oferă camere cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la zona piscinei şi la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.