Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Jaz Makadi Oasis Resort Club este construit in stil nubian sub forma unui mic orasel atractiv.

Tip masa: All Inclusive

Localizare:Hotelul se afla in infloritoarea regiune Medinat Makadi din Egipt. Parcul acvatic Makadi Water World Aqua Park se afla la 3 km distanta, iar aeroportul la doar 35 km, facilitand deplasarea catre resort. Contracost, se pot accesa serviciile de spa si fitness din cadrul centrului Mividaspa.

Facilitati hotel: Jaz Makadi Oasis Resort Club beneficiaza de o plaja privata cu nisip, dar si de o piscina cu tobogane, inconjurata de palmieri si zone de ralaxare. La receptia hotelului, disponibila 24h, se poate servi ceai traditional. Accesul la Wi-Fi este gratuit pentru oaspetii hotelului. Hotelul pune la dispozitie un shuttle bus pentru calatoriile in centrul orasului Hurghada contracost. Pe suprafata resortului se gasesc magazine de suveniruri, dar si o multitudine de restaurante. Zone destinate copiilor.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, oferind vedere catre zona gradina sau zona piscinei. Totodata, ele beneficiaza de minibar (contracost), TV, telefon, aparat de ras, aparat pentru ceai si cafea, seif, Wi-Fi gratuit (limitat).

Pagina web: https://www.jazhotels.com/hoteldetail/18-egypt-hurghada-madinat-makadi-jaz-makadi-oasis-resort

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie