Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MAKADI SARAYA PALMS


Descriere

Înconjurat de terenul de golf Makadi, Jaz Makadi Saraya Palms oferă suite și apartamente cu balcon mobilat și vedere la piscină și la terenul de golf. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber şi un centru spa Makadi. Fabulos 8.7 Booking.com

Localizare

Aeroportul Hurghada este situat la 30 de minute de mers mașina de Jaz Makadi. Renumita zonă comercială Souk Makadi se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos de hotel.

Facilitati Hotel

Oaspeţii pot lua masa la restaurantele gourmet Madinat Makadi. Băuturile pot fi savurate la barul de la piscina centrală.

Hotelul are WiFi gratuit cu o viteză limitată în zonele publice și în camere, iar oaspeții pot opta pentru WiFi cu o viteză mai mare, la un cost suplimentar. Se pot aranja închirieri auto și excursii turistice.

Facilitati Camere

Suitele decorate modern oferă aer condiţionat. Fiecare unitate are living cu zonă de luat masa, TV cu ecran plat, minibar şi chicinetă cu frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.