Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK RESORT & SPA EL GOUNA


Descriere

Acest complex de pe malul mării are un centru de spa cu servicii complete şi o piscină în stil de lagună, înconjurată de palmieri. Situat la 1 kilometru de clubul de golf El Gouna, acesta oferă vederi panoramice la Marea Roşie. Foarte bine 8.1 Booking.com

Localizare

Mövenpick Resort & Spa El Gouna este la 4 ore cu maşina de Luxor. Situat la 1 kilometru de clubul de golf El Gouna, acesta oferă vederi panoramice la Marea Roşie.

Facilitati Hotel

Restaurantul Palavrion serveşte o varietate de delicatese egiptene şi oferă, de asemenea, un spectacol culinar în apropierea bufetului. Restaurantul Bua Khao serveşte delicatese thai, într-un cadru tematic.

La Mövenpick Resort & Spa El Gouna, oaspeţii se pot antrena în sala de gimnastică bine echipată sau pot juca un meci de tenis pe terenul de sport. În zona înconjurătoare puteţi face scufundări şi snorkelling.

Facilitati Camere

Camerele de la Mövenpick Resort au ferestre mari, iar dormitoarele se deschid spre un balcon privat, dotat cu mobilier de terasă. Fiecare are TV prin satelit, o zonă de relaxare şi un minibar bine aprovizionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.