Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotel deschis in 2001, care ofera 102 camere cu vedere catre Marea Rosie.

Localizare: Complexul este la aproximativ 17 km de aeropotul din Hurghada, la aproximativ 20 minute de mers cu masina si la aproximativ 25km de centrul orasului Hurghada.

Plaja: situat pe o plaja cu nisip la Marea Rosie, avand o lungime de 850 m. Pe plaja umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja gratuite.

Dotari camere: hotelul are o caldire principala cu 2 etaje si un complex de vile cu 1 etaj. Tipuri de camea : suite deluxe, suite deluxe superior, grand suite, royal suite. Camerele au baie cu cadasi dus, uscator de par, seif, aer conditionat, televizor, telefon, fierbator, dvd player.

Facilitati hotel: 3 restaurante ( 1 restaurant principal, Zafraan- restaurant cu spcific indian, The Pergola- restaurant pe langa piscina cu spedific mediteranean si orientul indepartat), 2 baruri, centru spa (este un spatiu amenajat clasic, mobilatcu sali de terapie individuala, unde oaspetii se pot bucura de tratamente balineze, thailandeze; centru ofera de asemena o suita de lux pentru cuplui, cu o baie de aburi ingradina privata), sala de fitness, teren de tenis,

Servicii contra cost: minibar, room service,centru diving, internet, coafor, spalatorie, bona, medic la cerere.

Facilitati copii: piscina pentru copii (cu incalzire iarna), loc de joaca, mini club (5-12 ani), patut pt copii (se solicita la receptie).

Web: https://www.oberoihotels.com/hotels-in-sahl-hasheesh/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie