Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA MARE VILLAGE


Descriere

escriere : Situat intr-o locatie uimitoare, cu vedere la unul dintre cele mai spectaculoase apusuri de soare din Cipru, departe de zgomot, intre celebra staCiune a vietii cosmopolite Ayia Napa si frumosul parc Cape Cavo Greco, face din hotel locul ideal pentru o vacanta in familie si pentru cei care cauta un mediu senin. Combinatia armonioasa de simplitate si lux va fermeca pe toti oaspetii.
Locatie : Cu o locatie uimitoare, cu vedere la unul dintre cele mai spectaculoase apusuri de soare din Cipru, hotelul este linistit, departe de agitatie. Situat intre orasul cosmopolit Ayia Napa si frumosul parc Cape Cavo Greco, Atlantica Mare Village Ayia Napa este alegerea ideala pentru o vacanta de familie.
Dotari camera: Aer conditionat, articole de toaleta, halate de baie si papuci, Baie cu cada sau dus, TV prin cablu-satelit, Facilitati pentru cafea, Aparat de cafea Nespresso, Serviciu zilnic de menajer, uscator de par, mini-frigider, balcon privat, room service (24 de ore), seif, Wi-Fi (gratuit).
Facilitati hotel: - Receptie deschisa nonstop, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, doctor de garda 24/7, sala de conferinta, serviciu de babysitting, Splash Park (Parcul acvatic), club pentru copii, jacuzzi in aer liber, piscina in aer liber destinata exclusiv adultilor, sezlonguri si umbrele langa piscina si plaja, zona VIP de piscina exterioara, doctor de garda 24/7, sala de conferinta.
Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-ayia-napa/atlantica-mare-village-ayia-napaepage=information

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.