Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA MIRAMARE BEACH HOTEL


Descriere

Descriere: Locatia perfecta, pentru a combina afacerile cu placerea in inima centrului turistic, intr-o locatie superb pe malul marii. Standarde excelente de cazare cu libertatea de relaxare. Plaja Atlantica Miramare este situata ideal pe malul marii, cu vedere la apele albastre ale Marii Mediterane, la doar 5 km de centrul vechi al orasului Limassol. Este un hotel contemporan frumos decorat, care sopteste clasa.


Dotari camere: Aer conditionat, articole de toaleta, tv prin cablu-satelit, facilitati pentru cafea, serviciu zilnic de menajera, uscator de par, balcon privat, frigider, seif.


Facilitati hotel: - Receptie 24 de ore , loc de parcare, serviciu de inchiriere auto. serviciu de taxi, serviciu de menajera la fiecare doua zile, serviciu de spalatorie si curatatorie chimica, Spa, internet Wi-Fi gratuit in hol si bar, salon de coafura, piscina cu apa dulce
- 1 piscina de familie (exterior)
- 1 piscina numai pentru adulti
- 1 piscina cu apa dulce (in aer liber) pentru copii


Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels/atlantica-miramare-beach-hotelepage=information

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie