Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAROS HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul Faros de 4 stele va ofera cadrul ideal pentru o vacanta grozava in Ayia Napa, Cipru. In zona portului si in centrul animat al orasului, la 5 minute de mers pe jos, va permite sa experimentati toata actiunea intr-un mediu calm si elegant. La doar 300 de metri de cea mai apropiata plaja frumoasa de nisip din Ayia Napa, cu multe restaurante, cafenele, baruri si alte facilitati, toate la usa ta care asteapta sa le explorezi.


Dotari camere: Hotel Faros ofera o gama de camere spatioase, confortabile si moderne, cu vedere la mare sau gradina (dupa preferinta clientului), camere de familie, apartamente cu gradina, si suita pentru cuplu. Toate sunt alegeri exceptionale pentru a garanta o vacanta superba in Ayia Napa, Cipru.


Facilitati hotel: SPA, locuri de conferinte si evenimente, wi-fi gratuit, parcarea gratuita, serviciu de concierge, room-service, hotel accesibil persoanelor cu dizabilitati, bar/lounge. bar la piscina, foisoare private pentru piscina, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, facilitati de spalatorie/curatatorie chimica (la cerere contracost).


Web site: https://faroshotel.com.cy/the-hotel/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.