Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CATHEDRAL BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Hotelul Catedral se află în centrul oraşului Funchal şi pune la dispoziţia oaspeţilor camere decorate elegant. Oferă un restaurant şi vedere panoramică la zona din jur. De asemenea, oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită. Toate camerele Hotelului Catedral au balcon sau terasă. În plus, sunt decorate luxos în nuanţe de roşu şi au podea de lemn. Toate includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, iar unele beneficiază de minifrigider şi de vedere la oraş. În fiecare zi, în sala de mic dejun cu vedere panoramică se serveşte un bufet de mic dejun din partea casei. Seara, oaspeţii se pot delecta cu delicatese regionale la restaurant. Barul oferă o selecţie de băuturi, inclusiv tradiţionala poncha. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată situată la 5 minute de mers pe jos. Portul de feribot se află la numai 1,2 km, iar Aeroportul Madeira este la 18,3 km.

Localizare
Hotelul Catedral se află în centrul oraşului Funchal, portul de feribot se află la numai 1,2 km, iar Aeroportul Madeira este la 18,3 km.

Facilitati Camere
Camerele sunt dotate cu aparate de aer condiționat, un seif și un minibar. Majoritatea camerelor dispun de balcon. Acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. Baile sunt  dotate cu duș sau cadă si uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.