Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESTALAGEM QUINTA DA CASA BRANCA


Descriere

Înconjurată de grădini întinse cu diverși arbori subtropicali și o plantație de bananieri, proprietatea Quinta da Casa Branca include un hotel tip boutique și un conac elegant și oferă o piscină încălzită și camere cu vedere la grădină. Oaspeții au la dispoziție o sală spa și 2 restaurante. Exceptional 9.6 Booking.com

Localizare
Quinta da Casa Branca se află la 20 km de Aeroportul Madeira și la 2 km de centrul orașului Funchal.

Facilitati Hotel
Oaspeții au la dispoziție o sală spa și 2 restaurante.Clubul de sănătate găzduiește o sală de fitness, o saună, o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj şi o cameră de relaxare. La sala spa Phytocéane oaspeții se pot bucura de masaje şi tratamente de înfrumuseţare. În grădină există o piscină în aer liber cu sistem de încălzire, precum şi spaţii de relaxare comune, care asigură un cadru liniştit pentru a vă destinde sau a citi o carte.Situat în conac, restaurantul The Dining Room are o terasă în aer liber şi oferă preparate excelente din bucătăria mediteraneeană, à la carte sau cu meniu fix. Restaurantul Garden Pavilion, înconjurat de grădini, este găzduit de o clădire modernă din sticlă şi lemn. Acesta beneficiază de o terasă şi servește bufete de mic dejun, mese de prânz şi gustări.

Facilitati Camere
Toate unităţile de cazare au WiFi gratuit, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi un balcon sau o terasă private, cu vedere la grădini. Fiecare baie privată include un uscător de păr, un halat şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.