Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR VIEWS BAIA


Descriere

Hotel este situat in Funchal, la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului si are o priveliste extraordinara catre Golful Funchal. Distanta fata de aeroport este de 24 km. HOTEL ADULTS ONLY!

Localizare

Hotelul este clasificat la 4 stele, cu o vedere panoramic a Golfului FunchaL, fiind situat in centrul orasului Funchal mai sus de Cetatea Sao Joao. Aeroportul Internaţional din Madeira este situat la 30 de minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor  o pisicina interioara si una exterioara, o sala de sport, restaurantul Bay View cu preparate mediteraneene, internationale si vegetariene, barul Woogie Boogie ce ofera si muzica live in unele seri, masaj, terasa cu sezlonguri si umbrele, baie turceasca, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, Internet in camere gratuit, rent a car si parcare gratuita, room service, camera de bagaje, sala conferinta, magazin de suveniruri, facilitati pentru persoane cu handicap, Spa Four Feelings.

Facilitati camere

Camerele au vedere spre munte sau spre Oceanul Atlantic. Toate camerele sunt prevazute cu baie proprie cu cabina dus, uscator de par, telefon, aer conditionat, minifrigider in studiouri, TV LCD, balcon, seif cu plata.

Sport si divertisment

In cursul zilei, turistii se pot relaxa la piscine, masaj, baie turceasca sau la sala de sport.

Drinks & food

Turistii cazati in hotel pot servi masa in restaurantul principal  Pe langa acesta, le sta la dispozitie barul cu muzica live.

Spa & welness

Four Feeling Spa ofera Jacuzzi, baie turceasca, sauna, sala Zen, masaje, tratamente SPA si de infrumusetare, iar accesul este intre orele 10.00 – 20.00 si costa 5 €/persoana, dupa care serviciile se achita functie de cererea turistului la preturile afisate la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.