Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN PLAYA


Descriere

Hotelul Golden Playa este situat lângă plaja Playa de Palma şi promenadă. Acest hotel are camere cu balcon, o piscină în aer liber și o zonă de wellness. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.saintmichel.net Fabulos 8.8 Booking.com

Localizare:

Hotelul Golden Playa este situat lângă plaja Playa de Palma şi promenadă.

Facilitati hotel:


Restaurantul de la Golden Playa oferă preparate tip bufet, inclusiv mâncăruri spaniole tipice. Sala de mese a hotelului are bucătărie deschisă. Oaspeţii pot savura o băutură în barul hotelului.

Hotelul oferă o piscină sezonieră interioară, o saună, o baie turcească și o cadă cu hidromasaj. Terasa hotelului are un bar și șezlonguri.

Personalul de la Golden Playa vă poate furniza informaţii cu privire la traseele de ciclism din zonă şi pune la dispoziţie un depozit de biciclete. Pe plaja din apropiere oaspeţii pot practica sporturi nautice.

Acesta este locul preferat de turiștii din Playa de Palma, conform comentariilor independente.

Facilitati camere:

Acest hotel are camere cu balcon.Golden Playa are un decor simplu și luminos și pardoseală din gresie. Toate camerele hotelului sunt dotate cu frigider şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.