Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL ACAPULCO PLAYA


Descriere

Grupotel Acapulco Playa - Adults Only se află pe plaja Playa de Palma din insula Mallorca, la 6 km de Aeroportul Palma. Hotelul oferă o piscină interioară încălzită şi o piscină în aer liber cu cadă cu hidromasaj, şezlonguri şi vedere extraordinară. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.grupotel.com Foarte bine 8.5 Booking.com

Localizare:

Grupotel Acapulco Playa - Adults Only se află pe plaja Playa de Palma din insula Mallorca, la 6 km de Aeroportul Palma

Facilitati hotel:

Hotelul oferă o piscină interioară încălzită şi o piscină în aer liber cu cadă cu hidromasaj, şezlonguri şi vedere extraordinară.

Acapulco Playa - Adults Only oferă mic dejun tip bufet. Pe terasa în aer liber cu vedere frumoasă la promenada de la malul mării sunt disponibile gustări uşoare şi băuturi. Seara puteţi asculta muzică live.

Facilitati camere:

Camerele au aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon privat, majoritatea oferind vedere la mare. Aveţi la dispoziţie un minibar şi baie proprie cu uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.