Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL GRAN VISTA&SPA


Descriere

Recomandat! Foarte bine 8.1 Booking.com Hotelul se afla in Can Picafort, in centrul acestui orasel de coasta, inconjurat de gradini extinse si de piscine. Complexul de hoteluri si apartamente consta din hotelul Gran Vista si apartamentele Aldea Gran Vista. Este o locatie ideala pentru o vacanta relaxanta intr-o oaza de verdeata. Hotelul are un program extins de sporturi personalizate. Transferul aeroport - hotel - aeroport, se face cu un shuttle bus local. Atentie! Pentru aceasta zona oferim numai asistenta turistica telefonica! Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa.

Localizare

Hotelul se afla la cca 650 m de plaja Can Picafort si este inconjurat de gradini cu multa verdeata. Aeroportul din Palma se afla la 55 km.

Atentie! Pentru aceasta zona oferim numai asistenta turistica telefonica!

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: seri festive, spectacole seara, programe de divertisment pentru adulti, acces la internet WIFI in zonele publice (contra cost), acces gratuit la internet WIFI in barul Bistro intre 10:00-17:00, acces gratuit la centrul Spa, piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi in aer liber si in interior, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja, piscina pentru copii, acva-parc, mini club, mini disco, programe de animatie, sala de joaca, animatie, practicarea diverselor sporturi, terenuri de tenis (azon artificial), inchiriere rachete de tenis, zona de volei pe plaja, sala de fitness, centru de ciclism, mini golf, lectii de golf la preturi speciale, camera pentru depozitarea bagajelor si a echipamentului de golf, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, parcare, inchiriere de masini si biciclete, sporturi nautice pe plaja.

Facilitati camere

Toate cele 338 de camere au aer conditionat, balcon, telefon, TV satelit, canal de muzica, acces la internet WIFI (contra cost), baie cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, seif (contra cost), mini bar (contra cost). Camerele au capaicitatea maxima de 3 persoane.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: acces gratuit la centrul Spa, piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi in aer liber si in interior, animatie, practicarea diverselor sporturi, terenuri de tenis (azon artificial), inchiriere rachete de tenis, zona de volei pe plaja, sala de fitness, centru de ciclism, mini golf, lectii de golf la preturi speciale, inchiriere de masini si biciclete, sporturi nautice pe plaja.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun sau demipensiune. Hotelul are un bar panoramic situat la etajul 6 (17:00-24:00), un restaurant la piscina, un bar in interiorul hotelului (17:00-01:00), un restaurant bufet in care se serveste micul dejun (07:45-10:00) si cina (18:30-21:00), un restaurant A la carte (10:00-17:00, WIFI gratuit).

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie piscina, parc si acva-parc, mini club, programe de animatie, sala de joaca. In restaurant exista bufet pentru copii, la solicitare se asigura servicii de supraveghere a copilului. Se pot inchiria carucioare.

Spa & Wellness

Centrul SPA ofera: diverse tipuri de bai (ulei de masline, alge, turceasca, Cleopatra), hidro masaj, sauna, whirlpool, micro masaj lombar si lateral, piscina interioara incalzita, piscina de invigorare, dusuri cu uleiuri esentiale, pestera cu gheata, baie de picioare, cabina de masaj, tratamente ayurveda, cu alge marine, masaje de relaxare, camera de relaxare, cursuri yoga, Tai-chi, Qi-Gong si meditatie, sesiuni de antrenament si fitness cu instructor, sezlonguri incalzite.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
 
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.