Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AMIC MIRAFLORES


Descriere

Hotelul Amic Miraflores se află la 1 minut de mers pe jos de plaja Playa de Palma și la 2 km de Aeroportul Palma. Hotelul oferă o piscină în aer liber, o terasă la soare și grădină. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala.

Localizare

Hotelul Amic Miraflores se află la 1 minut de mers pe jos de plaja Playa de Palma și la 2 km de Aeroportul Palma.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă o piscină în aer liber, o terasă la soare și grădină. Hotelul pune la dispoziție un restaurant şi un bar. Mai mult, oaspeții au acces la barul şi sala de mese de la Hotelul Gala, aflat chiar vizavi de Hotelul Amic Miraflores. Oraşul El Arenal este situat la 15 minute de mers cu maşina. Aici veţi găsi multe baruri şi cluburi, precum şi o viață de noapte animată.

Facilitati Camere

Toate camerele Hotelului Amic Miraflores sunt luminoase și au baie şi terasă privată. Accesul WiFi este gratuit în zonele publice ale proprietății.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.