Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL INNSIDE ALCUDIA:
Hotelul a fost recent renovat in stil modern contemporan, cu spatii largi, deschise. Se afla intr-una dintre zonele principale ale statiunii Alcudia, cu o gama larga de optiuni de divertisment, magazine, restaurante si baruri.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL INNSIDE ALCUDIA:
Hotelul se afla la 150 de metri de plaja statiunii Alcudia, la aproximativ 60 km de aeroportul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotelul are camerele spatioase, dotate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, TV satelit, seif (dimensiune pentru laptop), cuptor cu microunde, minibar (contra cost).

Facilitati HOTEL INNSIDE ALCUDIA:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, bar la piscina, piscina exterioara cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, sala fitness, Wi-Fi gratuit, receptie 24h.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie