Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Llaut Palma Adults only.


Descriere

Descriere HOTEL IBEROSTAR SELECTION LLAUT PALMA:
Hotelul exclusivist se afla la mica distanta de plaja in statiunea Playa de Palma si are in apropiere 8 terenuri de golf, multe magazine si zona de distractii a statiunii cu restaurante si baruri.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL IBEROSTAR SELECTION LLAUT PALMA:
Hotelul este localizat la 400 de metri de plaja lata cu nisip fin a statiunii Playa de Palma, la aproximativ 7 km de Aeroportul Palma si la 11 km de centrul orasului Palma.

Dotari camere:
Hotel Iberostar Selection Llaut Palma are camerele spatioase, dotate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat/incalzire, minibar, seif, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL IBEROSTAR SELECTION LLAUT PALMA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati: restaurant, 2 restaurante a la carte, bar, piscina exterioara, centru Spa, Wi-Fi gratuit, facilitati pentru biciclisti, sala de fitness, receptie 24h, schimb valutar, camera pentru bagaje.

Web: www.iberostar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie