Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JS PALMA STAY


Descriere

Js Palma Stay Adults Only se află la doar 80 de metri de plaja C’an Pastilla din Mallorca. Acest complex are piscină în aer liber, piscină interioară, terasă la soare, sală de gimnastică și centru spa cu saună. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.jshotels.com Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare:

 Js Palma Stay Adults Only se află la doar 80 de metri de plaja C’an Pastilla din Mallorca.Oraşul Palma de Mallorca se află la 8 km.

Facilitati hotel:

Restaurantul tip bufet al hotelului oferă o varietate de preparate spaniole şi europene. Hotelul are un bar şi oferă un program de divertisment, organizând spectacole în mai multe seri pe săptămână.

Este disponibil și un serviciu de spălătorie. Oaspeţii pot închiria maşini, iar servicii de transfer de la/la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar. Recepţia are program nonstop.
Acest complex are piscină în aer liber, piscină interioară, terasă la soare, sală de gimnastică și centru spa cu saună

Facilitati camere:

Toate camerele de la Js Palma Stay au aer condiţionat şi terasă sau balcon privat. Baia privată este prevăzută cu duş. Prosoapele şi lenjeria de pat sunt incluse în tarif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.