Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Marmaris, la 700 de metri de plaja publică din Marmaris, Marmaris Bay Resort oferă cazare cu parcare privată gratuită, restaurant, centru de fitness și piscină in aer liber. Printre diversele facilități disponibile la proprietate se numără un bar, un lounge comun și o grădină. Oaspeții hotelului au la dispoziție o piscină interioară, un hamam, divertisment de seară și recepție cu program non-stop.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, dulap, fierbător, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privată, dotată cu duș, și balcon. Camerele de la Marmaris Bay Resort au acces la terasă, iar anumite camere oferă vedere la grădină. Fiecare cameră de la cazare este prevăzută cu lenjerie de pat și prosoape.

Marmaris Bay Resort servește zilnic un mic dejun continental.

Hotelul oferă cazare de 5 stele, cu saună și loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis la Marmaris Bay Resort.

De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă si darts sau pot profita de centrul de afaceri al hotelului.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de cazare se numără strada cu baruri din Marmaris, Piața de Joi din Marmaris și portul de agrement Marmaris. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Dalaman, situat la 102 km de Marmaris Bay Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie