Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Un hotel tip resort, modern, primitor, inconjurat de gradini, cu o pozitie excelenta.

Localizare: situat pe plaja din Faliraki, la 400 m de centrul statiunii, la 14 km de orasul Rhodos. Intre plaja si hotel este un spatiu verde unde sunt amplasate sezlonguri si umbrele.

Dotari camere: Hotelul are 310 camere (single - aprox 15 mp si duble - aprox 22 mp), aer conditionat centralizat (gratuit, opereaza intre 15.06-20.09), telefon, seif (contra cost, aprox 20 eur/saptamana), televizor, mini frigider, facilitati pentru ceai/cafea, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: restaurant bufet cu terasa, bar, bar la piscina, piscina, prosoape de plaja (cu depozit), sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina si pe iarba, contra cost pe plaja), acces WiFi in zonele publice (contra cost), aqua aerobic, darts, boccia, tenis de masa (gratuit), 2 terenuri de tenis (contra cost), mini teren de fotbal 5x5 (contra cost), sporturi acvatice (contra cost), piscina interioara incalzita, centru fitness (gratuit), coafor (contra cost, la cerere).

Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), piscina, loc de joaca exterior, animatie pentru copii (pana la 15.09), mini disco (5 zile pe saptamana).

Website: www.apollobeach.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie