Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURORA ORIENTAL SHARM


Descriere

Descriere: Hotelul Aurora Sharm este elegant si are vedere spre Marea Rosie si Muntii Sinai. Are spatii verzi ingrijite si ofera o atmosfera confortabila si primitoare clientilor sai.
Localizare: Hotelul Aurora Sharm este localizat in fata marii, la 3 km de aeroport, la 19 km de Naama Bay si la 20 km de centrul vechi al orasului Sharm El Sheikh.
Plaja: Hotelul Aurora Sharm are acces direct la plaja privata organizata cu sezlonguri si umbrele gratuite, precum si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.
Dotari camere: Hotelul Aurora Sharm are 214 camere dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, telefon, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, mini bar, bar/terasa.
Facilitati hotel: Hotelul Aurora Sharm ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon, wi-fi, camera bagaje, 2 restaurante, cafenea, 3 baruri, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, centru spa, sauna, solarium, fitness, gym, masaj, jacuzzi, spectacole si programe de animatie, club de noapte. Hotelul ofera posibilitatea practicarii sporturilor: volei de plaja, boccia, darts, tenis de masa, aerobic.
Facilitati pentru copii: Hotelul Aurora Sharm asigura copiilor loc de joaca, piscina, club, mini disco, program de animatie si activitati, servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: http://aurora-sharm-resort-sharm-el-sheikh.sharmelsheikhotels.com/en
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.