Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MIRABEL BEACH


Descriere

Jaz Mirabel Beach se află în stațiunea Nabq Bay și oferă un serviciu de transfer cu autobuzul, cu program fix, la stațiunea Naama Bay. Proprietatea pune la dispoziție 6 piscine, un parc acvatic şi facilități spa. Restaurantele servesc preparate à la carte şi tip bufet din bucătăria locală şi internațională. Barurile de pe plajă oferă gustări, băuturi şi înghețată. Hotelul pune la dispoziție un bar lângă piscină. Barul Shurouk din hol, un local rezervat adulților cuprins în pachetul all inclusive, oferă o mare varietate de băuturi. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa, unde au la dispoziție tratamente, masaje, programe de relaxare cu nisip şi servicii de înfrumusețare. Ca alternativă, oaspeţii se pot bucura de activitățile și facilitățile nautice. De asemenea, hotelul are serviciu de babysitting, teren de tenis și centru comercial. Oaspeții au opțiunea de a rezerva camere în regim all inclusive, care include acces gratuit la plajă privată, cu șezlonguri, umbrele de soare și prosoape gratuite. De asemenea, se oferă acces gratuit la piscina în aer liber (încălzită în timpul iernii) și acces gratuit la 5 tobogane și 3 mini tobogane de la piscina pentru copii. Oaspeții au la dispoziție și 2 restaurante principale, unde se oferă mic dejun, prânz și cină, precum și o selecție largă de baruri. La proprietate există o parcare privată gratuită, disponibilă pe bază de rezervare. Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh se află la doar 10 minute de mers cu maşina.

Localizare

 Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh se află la doar 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Jaz Mirabel Beach se află în stațiunea Nabq Bay și oferă un serviciu de transfer cu autobuzul, cu program fix, la stațiunea Naama Bay. Proprietatea pune la dispoziție 6 piscine, un parc acvatic şi facilități spa.

Restaurantele servesc preparate à la carte şi tip bufet din bucătăria locală şi internațională. Barurile de pe plajă oferă gustări, băuturi şi înghețată. Hotelul pune la dispoziție un bar lângă piscină. Barul Shurouk din hol, un local rezervat adulților cuprins în pachetul all inclusive, oferă o mare varietate de băuturi.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa, unde au la dispoziție tratamente, masaje, programe de relaxare cu nisip şi servicii de înfrumusețare. Ca alternativă, oaspeţii se pot bucura de activitățile și facilitățile nautice. De asemenea, hotelul are serviciu de babysitting, teren de tenis și centru comercial.

Oaspeții au opțiunea de a rezerva camere în regim all inclusive, care include acces gratuit la plajă privată, cu șezlonguri, umbrele de soare și prosoape gratuite. De asemenea, se oferă acces gratuit la piscina în aer liber (încălzită în timpul iernii) și acces gratuit la 5 tobogane și 3 mini tobogane de la piscina pentru copii. Oaspeții au la dispoziție și 2 restaurante principale, unde se oferă mic dejun, prânz și cină, precum și o selecție largă de baruri.

La proprietate există o parcare privată gratuită, disponibilă pe bază de rezervare.

 

Facilitati Camere

Camerele sunt decorate în culori neutre, au aer condiţionat și beneficiază de multă lumină naturală. Fiecare cameră are balcon cu vedere la golful Aqaba sau la piscină. Tarifele all inclusive includ mesele de mic dejun, prânz și cină și băuturi alcoolice ale casei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.