Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jaz Fanara Resort


Descriere

Descriere: Elegant si contemporan, Jaz Fanara Resort este o
oaza de eleganta intima si seninatate, la mica distanta de centrul orasului Sharm El Sheikh.

Localizare: Hotelul este situat pe stancile Ras Om El Seid, cu vedere panoramica la Marea Rosie, insula Tiran si Parcul National Ras Mohammed, la o distanta de aproximativ 23 km fata de Aeroportul International Sharm el Sheikh.

Dotari camere: Jaz Fanara Resort are 262 camere si suite. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, minibar, TV cu ecran plat, seif, pat matrimonial sau paturi twin, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, facilitate pentru preparare ceai sau cafea.

Facilitati hotel: Ospetii pot beneficia de 3 piscine exterioare, piscina pentru copii, sezloguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, programe de divertisment, echipamente de snorkelling, spa, sala fitness, volei, tenis, boccia, billiard, tenis de masa, restaurante, baruri.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie