Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH RESORT


Descriere

Acest complex de lux, de 5 stele se află în Sharm el-Sheikh și este înconjurat de grădini amenajate și piscine în stil lagună. Complexul pune la dispoziție 3 plaje private, centru spa, magazine și 5 restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în tot hotelul. Centrul spa oferă masaje. Club Olympus Fitness Centre are terenuri de tenis și squash. Copiii beneficiază de Oasis Kids’ Club și piscine pentru copii. Snorkelling este disponibil la cerere. Cele 5 restaurante de la Park Regency Sharm El Sheikh Resort-Ex Hyatt Regency servesc mâncăruri locale și internaționale. Mesele pot fi savurate și în aer liber, în zona de lângă piscină, cu vedere la Marea Roșie. Hotelul oferă serviciul gratuit de transfer de la/la aeroport pentru curse aeriene interne. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh se află la 10 minute de mers cu mașina de Park Regency Sharm El Sheikh Resort-Ex Hyatt Regency. Golful Naama este la 10 minute de mers cu mașina.

Localizare

Hotelul oferă serviciul gratuit de transfer de la/la aeroport pentru curse aeriene interne. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh se află la 10 minute de mers cu mașina de Park Regency Sharm El Sheikh Resort-Ex Hyatt Regency. Golful Naama este la 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Acest complex de lux, de 5 stele se află în Sharm el-Sheikh și este înconjurat de grădini amenajate și piscine în stil lagună. Complexul pune la dispoziție 3 plaje private, centru spa, magazine și 5 restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în tot hotelul.

Centrul spa oferă masaje. Club Olympus Fitness Centre are terenuri de tenis și squash. Copiii beneficiază de Oasis Kids’ Club și piscine pentru copii. Snorkelling este disponibil la cerere.

Cele 5 restaurante de la Park Regency Sharm El Sheikh Resort-Ex Hyatt Regency servesc mâncăruri locale și internaționale. Mesele pot fi savurate și în aer liber, în zona de lângă piscină, cu vedere la Marea Roșie.

 

Facilitati Camere

Facilitățile standard din toate camerele de la Park Regency Sharm El Sheikh Resort-Ex Hyatt Regency includ balcon mobilat, cu vedere la mare. Toate camerele au cadă mare, cabină de duș și articole de toaletă de lux, cu minerale de la Marea Moartă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.