Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH RESORT (ex. HYATT REGENCY)


Descriere

Descriere: Hotelul este unul dintre cele mai bune hoteluri VIP din Sharm el Sheikh.
Localizare:Situat in Golful Gradinilor, Park Regency Sharm El Sheikh se bazeaza pe marginea unei oaze acvatice cu vedere la unul dintre cele mai bune locuri de scufundari si snorkeling din lume, cu acces direct la splendida viata marina din Sharm El Sheikh cuplata cu o vedere panoramica a orasului.

Dotari camere: Experimentati un sejur de neuitat in Sharm El Sheikh, oferind 432 de camere, apartamente si vile mari si confortabile, cu vederi uimitoare la Marea Rosie si tot confortul vieCii moderne pentru a satisface oaspetii cu dorinte diferite. Dormit linistit in lenjerie de pat moale din bumbac egiptean, acoperite cu pilote si perne de plus, rasfatati-va cu articole de toaleta de lux imbogatite cu minerale de la Marea Moarta sau comandati in room service pentru a imbratisa spiritul de relaxare.

Facilitati hotel: Park Regency Sharm El Sheikh ofera activitati pentru toti oaspetii cu diverse interese. Cei care tanjesc dupa o relaxare bine meritata se pot bucura de soarele auriu pe o plaja privata, pot admira privelistile uimitoare la mare din camerele si vilele spatioase sau se pot rasfata cu o terapie spa.


Facilitati pentru copii: Cei care calatoresc cu familia pot pur si simplu lasa copiii sa se distreze la Camp Hyatt sau sa-i aduca la piscinele in cascada, gradinile botanice luxuriante si gama de restaurante Ci baruri.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.parkregency.net/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie