Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sultan Gardens Resort


Descriere

Descriere: Sultan Gardens este unul dintre cele mai frumoase resorturi de pe malul Marii Rosii, avand multiple premii, fiind certificat ca Eco Friendly. Hotelul se afla in apropierea frumoasei insule Tiran.

Localizare: Sultan Gardens se afla la 6 km de Soho Square si la 8 km de Naama Bay. Aeroportul International Sharm El-Sheikh se afla la 6 km distanta.

Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de 5 piscine. Atat la piscina cat si pe plaja privata, oaspetii au acces la sezlong si umbrela de plaja. Copii se pot bucura de un loc de joaca pe plaja special amenajat cu leagane si tobogane, precum si cu alte atractii. In ceea ce priveste activitatile, se poate apela contra cost la serviciile Scorpion Dive Club pentru scufundari. Totodata, Elysium SPA este locul ideal pentru relaxare: masaj, terapie corporala, tratamente de infrumusetare, hammam marocan, reflexologie, pachete SPA pentru cupluri, dar si un salon de infrumusetare si o zona pentru realizarea tatuajelor cu hena sunt puse la dispozitia turistilor. Totodata, oaspetii au acces si la sala de fitness. In ceea ce priveste activitatile ce implica mai mult dinamism, in lista acestora se inscriu: volei pe plaja, fotbal, baschet, yoga, aerobic, aqua-aerobic, polo de apa, lectii de dans, darts, biliard, tenis de masa, badminton, precum si sporturi pe apa (contra cost) si multe altele. In ceea ce priveste serviciile de masa, oaspetii pot alege dintr-o multitudine de restaurante si baruri, in functie de preferinte.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcon, halate si papuci de baie, cantar, apa imbuteliata, TV satelit, facilitati pentru servirea ceaiului si cafelei, fierbator de cafea, uscator de par, masa si fier de calcat la cerere, acces Wi-Fi, detector de fum, baie cu cada sau dus, seif, mini bar.

Extra Premium Room + Premium Suite: telefon in baie, jacuzzi, chicineta
Extra Suite: camere interconectate, living, chicineta
Extra Villa: living, chicineta,

Web:https://www.sultangardens.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie