Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE REMAL RESORT


Descriere

Descriere: Explorati oaza noastra retrasa din mijlocul desertului pitoresc din Sharm El Sheikh si al muntilor sai, cu camere spatioase orientate spre familie, o piscina uriasa pentru scufundari si acces la plaja statiunii sale parte, Remal Resort este destinatia perfecta pentru familie.



Localizare: Hotelul se afla la 10 minute cu masina (15 km) de centrul orasului Neama Bay si (7 km) de Aeroportul International Sharm El Sheikh. Locatia hotelului va ofera echilibrul perfect intre intimitatea in desert si explorarea vietii de noapte a orasului.


Facilitatile hotelului: Tiran Island pune la dispozitia oaspetilor 7 restaurante si baruri diferite. Restaurantul a la carte House of Curry ofera mancaruri indiene autentice. Cafe Piazza serveste o selectie de ceaiuri si cafele, precum si divertisment live seara.


Dotarile camerei: Camerele luminoase de la Tiran Island Hotel Sharm El Sheikh sunt decorate cu mobilier din lemn. Toate camerele au TV prin satelit, mini-bar si un balcon cu vedere panoramica asupra imprejurimilor. Unele camere au o zona de relaxare separata


.SIte: https://www.sunrise-resorts.com/Home/SHARM_EL_SHEIKH/SUNRISE_Select_Remal_Resort#/destinations

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.