Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Beach (Laganas Cr)


Descriere

Descriere: Astir Beach este un hotel administrat de o familie care ofera camere single, duble si triple dotata cu aer conditionat, frigider, baie proprie si balcon cu vedere la mare. Un restaurant pe malul marii, un bar la piscina si de asemenea, sunt disponibile o piscina cu jacuzzi si o sectiune pentru copii.

Localizare: Situat pe plaja cu nisip din Laganas, la aproximativ 4 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (taxa suplimentara de 3 EUR pe zi, cu exceptia lunii iulie si august), telefon cu linie directa, Wi-Fi (gratuit), TV (canale prin satelit), frigider (gratuit), baie privata cu cada, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de trezire, menajera serviciu (zilnic), schimbare prosoape (zilnic), schimbare lenjerie (de 3 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Receptie deschisa 24 de ore pe zi, hol, cutie de valori centrala (taxa suplimentar de 3 EUR pe zi), lounge, lift, colt TV prin satelit, Wi-Fi la receptie si zona de bar (gratuit), camera pentru bagaje, piscina exterioar cu jacuzzi (09:00-19:00), sezlonguri si umbrele (taxa suplimentara de 3 EUR pe set la piscina, gratuit doar pentru oaspetii AI, 6 EUR suplimentar taxa pe set la plaja pentru toti oaspetii), dus exterior, gradina, parcare, prim ajutor, medic de garda (contra cost).

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie